Categories
Business

Imagini de pictură abstractă

În vremurile în care pare imposibil să se confrunte cu realitatea, artiștii apelează la arta abstractă pentru a găsi pace cu ei înșiși, precum și evenimentele care afectează și pun în pericol normalitatea din lumea noastră. O noțiune interesantă este pusă în scopul artei abstracte. Cele două ere de aur ale artei abstracte au fost între 1912 și 1925, apoi între 1947 și 1970. Vârful artei abstracte a venit în anii 1950, 60 și 70, cu o întreagă generație de expresioniști abstracte din perioada postbelică în New York, precum ca jackson pollock, lee krasner, willem de kooning, mark rothko, franz kline și alții. Expresionismul abstract se caracterizează prin marcare și gesturi, precum și prin lovituri spontane de perie.

Picturile sale abstracte surprind o atmosferă asemănătoare unei traduceri postimpresioniste a peisajelor din lumea artei occidentale. În starea actuală, abstractizarea pare să fie despre artiști, spre deosebire de artă. Acestea fiind spuse, atunci când vin comisioane, publicul larg, în general, își dorește încă lucruri realiste, chiar dacă viziunea lor despre realism este puțin diferită de ceea ce era pentru persoana obișnuită cu secole în urmă. Se pare că există o deconectare mai largă între artiști și non-artiști din cauza modului recent în care s-a schimbat rolul artei și va dura mai mult timp, probabil încă 100 sau 200 de ani, înainte ca noi să fim din nou pe aceeași pagină.

Pictura abstractă este de fapt chiar opusul artei figurative. Chiar dacă nu suntem capabili să înțelegem sensul din spatele unei lucrări abstracte fără informații suplimentare,tablou abstract ea poate reuși totuși să transmită un sentiment de emoție și sentiment. Frederic Jameson vede în mod similar abstractizarea modernistă ca o funcție a puterii abstracte a banilor, echivalând toate lucrurile în mod egal ca valori de schimb. Conținutul social al artei abstracte este atunci tocmai natura abstractă a existenței sociale – formalități juridice, impersonalizare birocratică, informație / putere – în lumea modernității târzii. În pictura chineză, abstractizarea poate fi urmărită de pictorul dinastiei Tang Wang Mo (王 墨), despre care se crede că a inventat stilul de pictură cu cerneală stropită. Deși niciuna dintre picturile sale nu rămâne, acest stil este văzut în mod clar în unele picturi din dinastia cântecelor.

Peria nu trebuie să fie înmuiată, dar nici nu trebuie să fie prea uscată. Acesta este un mod bun de a învăța cum să vă încărcați periile cu cantitatea dorită de lichid. Unele dintre acestea pot părea descurajante, dar este foarte util să cunoașteți un vocabular în acuarelă. În continuare, vom trece la utilizarea tehnicilor umed pe umed, plus crearea unor texturi de acuarelă.

Răsfoiți și cumpărați mii de picturi abstracte de la cei mai mari artiști vii din lume, artiști clasici precum Picasso și Pollock și galerii de artă din întreaga lume. Picturile abstracte provoacă reacții emoționale de la spectatori prin utilizarea culorilor, liniilor și formelor care nu reflectă neapărat obiecte specifice din realitate. Postimpresionismul practicat de paul gauguin, georges seurat, vincent van gogh și paul cézanne a avut un impact enorm asupra artei din secolul al XX-lea și a dus la apariția abstractizării din secolul al XX-lea. Moștenirea unor pictori precum van gogh, cézanne, gauguin și seurat a fost esențială pentru dezvoltarea artei moderne. Cu utilizarea sa expresivă a culorii și desenul său liber și imaginativ, henri matisse se apropie foarte mult de abstracția pură în fereastra franceză de la colioure, vedere la Notre-Dame și cortina galbenă din 1915. Limbajul brut al culorii, dezvoltat direct de fauves a influențat un alt pionier al abstractizării, wassily kandinsky.

Poate fi suficient să sugerați copacii de fundal, munții etc. și să adăugați detalii doar la obiectivul principal. Primele câteva idei de pictură abstractă de mai jos încep cu modele geometrice. Arta abstractă, în esență, poate fi mai greu de înțeles. Este diferit de majoritatea artelor vizuale tradiționale, aproape îndepărtate de realitate, separate de aceasta – și majoritatea oamenilor nu sunt întotdeauna dornici să-i descifreze semnificația.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *