Categories
health

Τι είναι το ανατολίτικο μασάζ

Η εμπειρία μας με το ανατολίτικο σπα ήταν υπέροχη. Ένα από τα πιο γνωστά κέντρα υγείας και ευεξίας της περιοχής είναι το ξενοδοχείο sol meliá la quinta, το οποίο βρίσκεται στο Benahavís και διαθέτει το δικό του ανατολίτικο συγκρότημα μασάζ. Το φιλικό προσωπικό και οι επαγγελματίες θεραπευτές μασάζ στη champaka έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν μια ήρεμη, χωρίς άγχος εμπειρία, κάθε φορά. Το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ είναι ένα θεραπευτικό σύστημα που υπάρχει εδώ και πάνω από 2.000 χρόνια. Ο πελάτης είναι ντυμένος με άνετη ταϊλανδέζικη φθορά σπα.

Σε μια άλλη μελέτη που περιελάμβανε 60 ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι 3 εβδομάδες ταϊλανδέζικου μασάζ παρείχαν την ίδια ανακούφιση από τον πόνο με τις 3 εβδομάδες ιβουπροφαίνης. μασάζ Αντ ‘αυτού, ξαπλώνετε πλήρως σε ένα χαλί στο έδαφος ενώ ένας ασκούμενος χρησιμοποιεί τεχνικές τεντώματος, τραβήγματος και λικνίσματος για την ανακούφιση της έντασης, την προαγωγή της χαλάρωσης και τη βελτίωση της ευελιξίας και της κυκλοφορίας. Αυτή η ανατολίτικη τεχνική μασάζ εκμεταλλεύεται τη δύναμη και την απαλότητα των κορμών μπαμπού για να ενθαρρύνει την αποστράγγιση υγρών και την αποβολή των τοξινών, βοηθώντας την αναγέννηση των ιστών. Το 20% είναι το τυπικό ποσοστό φιλοξενίας για μασάζ. Μπορείτε να συμβουλευτείτε λίγο ή πολύ ανάλογα με το πόσο ικανοποιημένοι ήσασταν με το μασάζ.

Το καταφύγιο θεραπείας μας περιλαμβάνει τον πιο πρόσφατο σχεδιασμό σπα εμπνευσμένο από τα ιαματικά λουτρά της Ταϊλάνδης για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χαλάρωσης, γαλήνης και γαλήνης. Η αισθητική μας ενσωματώνει στοιχεία και φυσικά υλικά για να δημιουργήσει την απόλυτη αστική κομψή απόδραση χαλάρωσης. Χάρη σε συμφωνία με τη διεύθυνση του σχολείου, μπορούμε επίσης να προσφέρουμε εντατικά μαθήματα.

Ο συνδυασμός τεντώματος, κίνησης και πίεσης διακρίνει το ταϊλανδέζικο μασάζ από άλλους τύπους μασάζ. Το ταϊλανδέζικο μασάζ ενσωματώνει κινήσεις ολόκληρου του σώματος, πολλές από τις οποίες μοιάζουν με γιόγκα. Για το λόγο αυτό, πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι αφήνουν τις ταϊλανδέζικες συνεδρίες μασάζ που αισθάνονται όχι μόνο χαλαροί αλλά και ανανεωμένοι. Το ταϊλανδέζικο μασάζ μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των αρθρώσεων σας εάν αισθανθείτε πόνο και δυσκαμψία όταν κινείστε. Άλλες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι το ταϊλανδέζικο μασάζ μειώνει τον πόνο στην πλάτη που σχετίζεται με σημεία σκανδάλης – σφιχτά, επώδυνα μυϊκά σμήνη – στην άνω πλάτη. Και οι δύο ομάδες υποβλήθηκαν σε αγωγή δύο φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες και και οι δύο ομάδες είχαν σημαντική ανακούφιση από τον πόνο.

Έχει καταγραφεί σε αρχαία έγγραφα ότι έχει εξαιρετικές ιατρικές δεξιότητες, τις γνώσεις του για τη φυτική ιατρική και για τη θεραπεία σημαντικών ανθρώπων της εποχής του, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Βούδα. Το μασάζ ακολουθεί γενικά καθορισμένες γραμμές (“Sen”) στο σώμα. Τα πόδια και τα πόδια του δωρητή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση του σώματος ή των άκρων του δέκτη. Σε άλλες θέσεις, τα χέρια στερεώνουν το σώμα, ενώ τα πόδια κάνουν το μασάζ. Ένα πλήρες ταϊλανδέζικο μασάζ μπορεί να διαρκέσει δύο ώρες και περιλαμβάνει ρυθμική πίεση και τέντωμα ολόκληρου του σώματος. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το τράβηγμα των δακτύλων, των ποδιών, των αυτιών, των ραγισμένων αρθρώσεων, το περπάτημα στην πλάτη του παραλήπτη, με την παλάμη, το δάκτυλο, το δάκτυλο και το αντιβράχιο σε πολλές διαφορετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων των hds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *