Categories
Business

Какво представлява цейлонският чай + ползите от чайлоновия чай

Производството на чай от шри ланка, наричано по-рано цейлон, е един от основните източници на доход в страната. Той е четвъртият по големина производител на чай в света и вторият по големина износител. Около 20% от чайовете, продавани по света, идват от Шри Ланка. Насладете се на успокояващия мир при гледането на тъмното злато на чая, докато той прониква и влива водата. Това е действителният период на приготвяне, който ще засили вкуса и аромата.

Най-известните видове цейлонски чай са черен, бял, зелен и улун. Всички те изненадващо произхождат от едно и също растение – camellia sinensis – но са различни поради начина, по който се обработват по различен начин. Районът за отглеждане на чай Ruhuna произвежда “ниско отглеждани” чайове, които са с пълен вкус и уникални. Регион Димбула е известен със своите практики за биологично земеделие.

Катехините помагат да се активира специфичен ензим, участващ в разграждането на мастните клетки, които предотвратяват натрупването на мазнини. цейлонски чай Според проведени проучвания участниците, които консумират цейлонски зелен чай редовно забелязват значително намаляване на коремните мазнини. Отстъпка от 30% с влажност на кода митеат, студена температура и валежи в централните планински райони на Шри Ланка благоприятстват производството на висококачествен чай.

Перфектната почит към богатата история и наследството на Шри Ланка, нашият цейлонов чай ​​се отличава с добре балансирана смес от най-добрите си, висококачествени чайове. Деликатен, но ярък на вкус, този деликатен чай създава красива течност с кехлибарен цвят, когато се вари. Огромно гъвкав, нашият цейлонов чай ​​може да се сервира с мляко за мек вкус или с резен лимон, за да обедини екзотичните вкусове на този чай заедно.

Наличието на калий също помага за подобряване на кръвното налягане, холестерола и поддържа здравето на сърцето ви. 30% отстъпка с кода myteaceylon tea има впечатляващи ползи за здравето – вариращи от изгаряне на мазнини до регулиране на кръвната захар и намаляване на нивата на холестерола. Той е пълен с много антиоксиданти, флавоноиди и полифенолни съединения, които действат като лекарства за няколко заболявания. Антиоксидантите, налични в цейлонския чай, помагат за лечение на хронични състояния като рак, диабет и сърдечни заболявания.

Уверете се, че е искрящо чисто и сухо и готово да побере тази перфектна чаша ежедневен лукс. Три релакса и замъка; чаени пътеки, нос Велигама и хижа с шатри на диво крайбрежие, образуват очарователен “Route de bonheur” от полета за чай до плажа на скалата и сафари хижа. Тази верига „най-доброто от Шри Ланка“, създадена от семейната компания за чай „dilmah“, се отличава с оригинални курорти, свързани с нишка на безпрецедентно обслужване. През 50-те години Мерил се зарече да възстанови състоянието на болната чаена индустрия в страната си, като същевременно сподели ползите с общността. Мерил вярва, че никакъв бизнес не е възможен без съвместните усилия на работници, персонал, клиенти, потребители и в случая на чая – околната среда.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *